De specialiteiten van Vofatec

Vofatec voert een scala aan bewerkingen uit voor een uitlopende reeks materialen. Van roestvast staal en koolstofstaal tot  verschillende soorten kunststoffen. Onze fabricagehal in Heusden beschikt over een goed geëquipeerde werkplaats. Hier kunnen de bewerkingen in een gecontroleerde omgeving op hoog kwalitatief niveau worden uitgevoerd. Want kwaliteit is het kenmerk van de procesinstallaties van Vofatec.

Welke technieken heeft Vofatec zoal in huis

Om te beginnen met een van de specialiteiten van Vofatec: lassen. De bewerking van lassen is een belangrijk onderdeel bij het tot stand brengen van een procesinstallatie. De lastechniek is een dure bewerking waarbij de kwaliteit tot in detail bewaakt moeten worden. Een ander voorbeeld is orbitaal lassen. Hiermee kan een hoge kwaliteit las worden geproduceerd met een hoge reproduceerbaarheid.

Maar Vofatec doet nog veel meer zoals

Vakmensen en apparatuur

Onze vakmensen zijn allround en gecertificeerd. Al onze apparatuur, zowel in de werkplaats in Heusden als bij u op locatie, is modern en goed onderhouden. Zo voeren wij de keuring van al ons elektrisch handgereedschap in eigen beheer uit en werken we met nieuwste lasmachines. 

Met onze bovenloopkraan kraan kunnen wij grote werkstukken makkelijk door onze werkplaats verplaatsen. Alle werkprocessen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en volledig ingericht voor projectmatig werk. Om de kwaliteit te garanderen zijn we VCA** gecertificeerd en werken we op het gebied van de lastechniek volgens ISO 3834.

Meer weten?
Bel ons!

Onze markten

Food
Zuivel
Chemie
Overheid
ENERGIE & GAS
Farmacie
Skidbouw
Overige

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan
betekenen? Neem contact met ons op: 

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV