Vofatec Procesinstallaties B.V.
Van waarde in de energie en gasmarkt 

Er is een wereldwijde verschuiving gaande van fossiele brandstoffen naar schonere vormen van energie, daarbij wordt volop ingezet op hernieuwbare energie. De energiebehoefte stijgt en tegelijkertijd moeten de emissiereductiedoelstellingen worden gehaald. Eén van de oplossingen is een significante toename van het aandeel elektriciteit en waterstof aan het totale energieverbruik. Technologie, en dus ook procesinstallaties, spelen hierbij een belangrijke rol.

De meerwaarde van Vofatec

De energie- en gasmarkt is bij uitstek het werkgebied waar de meerwaarde van Vofatec tot uiting komt. Al in de ontwerpfase willen we graag meedenken om uw proces zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk in te richten. Van biogasinstallaties tot gassysteemunits, Vofatec heeft ervaring in het bouwen van multidisciplinaire projecten zowel als hoofdaannemer als onderaannemer. Onze specialisten kunnen in multidisciplinaire teams samenwerken om te komen tot een installatie die voldoet aan de eisen die u en de wet- en regelgeving er aan stellen.

Gassysteemunits

Vofatec bouwt veel skids en procesinstallaties voor diverse soorten gassen zoals zuurstof, stikstof, kooldioxide en waterstof. We realiseren bijvoorbeeld diverse waterstof vul- en tankstations.  Ook maken we allerlei gasvoorzieningen voor bijvoorbeeld snij- en laslasers of het gasverpakken van voedingsmiddelen. Hoogwaardige toepassingen waar kwaliteit en hygiëne uiterst belangrijk zijn.

Waterstof

Waterstof (H2) wordt in veel industrieën toegepast. Zowel in gas- als vloeibare vorm. Het is met name belangrijk voor de procesindustrie en de energietransitie. Er lopen veel initiatieven waarbij ook Vofatec betrokken is als tank- en afvulstations in Nederland en Belgie, “The Green Village” en diverse installaties bij onze opdrachtgevers op het terrein.

 

Ervaren professionals

Onze ervaren technici begeleiden uw project nauwgezet. Zijn kennen de ins-en-outs en kunnen uw vast aanspreekpunt zijn waardoor de communatielijnen kort zijn. Onze specialisten zijn gecertificeerd en onze allround monteurs leveren de kwaliteit te leveren die u verwacht. Met een team aan vakmensen op locatie en onze goed geëquipeerde werkplaats in Heusden kunnen we elk project aan,  of het nu groot is of klein.

Laat Vofatec u informeren over de mogelijkheden.
Bel of mail ons gerust!

Onze markten

Food
Zuivel
Chemie
Overheid
ENERGIE & GAS
Farmacie
Skidbouw
Overige

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan
betekenen? Neem contact met ons op: 

Onze Energie & Gas projecten

Energie & Gas project

Hier staat het begin van de beschrijvende tekst over het eerste energie &... lees meer

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV