Vofatec Procesinstallaties B.V.
verzorgt ook skidbouw

Vofatec kan skids maken op basis van uw specificatie. Ook bieden wij de mogelijkheid om het ontwerp van skids uit te voeren. De skids kunnen in zijn geheel in onze werkplaats in Heusden of op uw locatie worden afgebouwd en aangesloten. 

Door de skid in onze werkplaats te laten bouwen beperkt u de onderbreking en doorlooptijd op uw locatie. 

Wat is een skid

Een skid is een functioneel onderdeel van een grotere installatie. Op het frame kunnen equipment, appendages, leidingwerk, bekabeling en meet- en regelcomponenten in onze werkplaats gemonteerd en afgenomen worden. Denk bijvoorbeeld aan CIP-units, pompunits, filterunits, manifolds en dergelijken. De frames zijn meestal van roestvaststaal gemaakt.

Eisen

Er kunnen verschillende eisen worden gesteld aan een procesinstallatie. Zo kan men bijvoorbeeld eisen stellen aan de druk die de installatie moet kunnen weerstaan waarbij de PED (Pressure Equipment Directive) van toepassing kan zijn. Of er worden eisen gesteld aan hygiëne en corrosievastheid. Dergelijke eisen vergen een goed ontwerp en een goede uitvoering van bijvoorbeeld het laswerk. Wij kunnen skids ontwerpen en bouwen volgens de eisen uit de wet- en regelgeving en natuurlijk volgens uw eigen wensen. 

Meer weten over skids en onze mogelijkheden?
Mail ons!

 

Onze markten

Food
Zuivel
Chemie
Overheid
ENERGIE & GAS
Farmacie
Skidbouw
Overige

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan
betekenen? Neem contact met ons op: 

Onze skidbouw projecten

Waterbehandeling Skid

Deze skid is gemaakt voor een maritieme toepassing. De installatie is geschikt voor het... lees meer

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV