Zoek jij een stageplaats in de metaal?
Kom eens praten met Vofatec!

Ben je bezig met een praktijkopleiding in de metaal en heb je zin om daarin verder te werken? Of zoek je misschien een stageplaats? Kom dan eens praten bij Vofatec Procesinstallaties B.V. in Heusden. Wij willen graag met je kennis maken en onze liefde voor metaal en de metaalbewerkingen met je delen.

Vofatec

Vofatec is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, engineeren, fabriceren en installeren van procesinstallaties. Zowel in de werkplaats in Heusden als op locatie bij de klant. Vofatec maakt allerlei procesinstallaties, van gassysteemunits tot installaties voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. We zijn van veel markten thuis en bieden gevarieerd werk.

Veel leren

Bij Vofatec krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen, onze ervaren leermeester helpt je daarbij. Voor de installaties die we maken werken we veel met roestvast staal en worden er allerlei bewerkingstechnieken ingezet zoals lassen, buigen, zagen en boren. We kunnen je veel van het metaalvak laten zien en er ook veel over leren. In een fijne werksfeer en met ervaren vakmensen om je heen kun je bij ons veel leren en praktische ervaring opdoen.

Onze stageplaatsen staan vermeld op Stagemarkt.nl

Ben je geïnteresseerd in een stage bij Vofatec?
Laat het ons weten en kom op gesprek.

Wilt u weten wat Vofatec voor ú kan
betekenen? Neem contact met ons op:

 

Nieuws

10-04-2023

Vofatec ISO 3834 gecertificeerd!

Lastechniek ontwikkelt zich in hoog tempo.Daarom is gedegen kennis erover onontbeerlijk.

lees meer

23-02-2022

De rol van de praktijkbegeleider bij stages bij Vofatec

Het is belangrijk dat de aankomende vakmensen goed begeleid worden tijdens hun werkperiode bij Vofatec. Zij moeten zich vanaf de eerste werkdag...

lees meer

10-11-2021

Verstand van zaken is zo belangrijk!

Om de kwaliteit te borgen legt Vofatec o.a. de nadruk op kennis en opleidingen en onderhoudt het een warmte band met het Nederlands Instituut voor ...

lees meer
Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV