Vofatec Procesinstallaties B.V.
Projectmanagement: "Eerst denken, dan doen"

Vofatec vindt het belangrijk dat zowel grote als kleine projecten efficiënt beheerst en op slimme wijze beheerd worden. Het devies van Vofatec is dan ook: ‘eerst denken, dan doen’. Projecten worden steeds complexer dus is het van groot belang om vooraf te bepalen welk werk uitgevoerd moet worden, en daarbij houden we natuurlijk de focus op samenwerking. Ook het bewaken van de voortgang vinden we van groot belang.

Het uitvoeren van een project bestaat uit verschillende fases. Van voorbereiding en planning tot uitvoering, afronding en nazorg.Het is belangrijk om vroegtijdig gebruikers en beheerders van de procesinstallatie bij het project te betrekken. Vanuit een goed georganiseerd projectmanagement kan Vofatec zowel mono- als multidisciplinaire projecten aannemen. Vofatec kan in uw projecten de rol als hoofdaannemer vervullen, alsook samenwerken met andere aannemers.

De organisatie van Vofatec

Onze projectleiders hebben ervaring in het efficiënt inrichten van uw project. Zo wordt bijvoorbeeld de engineering naadloos ingepast om met een hogere kwaliteit de doelstellingen te bereiken. De meewerkend voormannen van Vofatec zijn goed in het zelfstandig kleinere projecten beheren en uitvoeren. De communicatielijnen zijn daardoor kort. Uw aanspreekpunt is altijd een medewerker van ons die alles over uw project van binnen en van buiten kent.
Vofatec maakt bij het inplannen en uitvoeren van projecten gebruik van diverse systemen zoals AutoCAD® Plant 3DVCA voor de veiligheid en ISO 3834 voor de laskwaliteit.

Meer weten over het plannen en uitvoeren van uw project?
Neem vrijblijvend contact op met Vofatec.

Onze recente projecten

Waterbehandeling Skid

Deze skid is gemaakt voor een maritieme toepassing. De installatie is geschikt voor het... lees meer

Vruchtensap overslag

De werkzaamheden voor deze vruchtensapoverslag beslaat o.a. een leidingbrug en het complete ... lees meer

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan
betekenen? Neem contact met ons op: 

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2023 Vofatec Procesinstallaties BV