Vofatec Procesinstallaties B.V.
Een professioneel familiebedrijf

Vofatec Procesinstallatie B.V. is een familiebedrijf dat in 1997 is opgericht en inmiddels al weer lange tijd gevestigd is in het prachtige vestingsstadje Heusden. Vofatec is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van procesinstallaties voor een groot aantal industrieën waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Met in totaal zo'n zeventig eigen en ingeleende medewerkers is Vofatec een middelgroot bedrijf met een platte organisatie waar de communicatielijnen kort zijn. Het familiebedrijf kenmerkt zich door een positieve werksfeer en professionele medewerkers die met passie uw procesinstallaties fabriceren.

De sectoren waarin Vofatec actief is strekt van de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie tot fijnchemie en van diervoederinstallaties tot waterbehandeling en energie.

In Heusden worden onze projecten voorbereid en prefab-werk uitgevoerd en dat alles in een goed uitgeruste werkplaats. Onze ervaren projectleiders installeren de door ons gefabriceerde procesinstallaties op het terrein of in de fabriek van de klant. Onze monteurs hebben een eigen serviceauto waarmee zij ter plaatse de dienstverlening  kunnen voortzetten. We zijn veelzijdig en altijd bezig om de klant op de beste manier te ondersteunen.

Vofatec kan zorgen van de klant wegnemen door al in de ontwerpfase mee te denken en met oplossingen te komen. Vofatec staat voor jarenlange ervaring, kwaliteit en flexibiliteit. Uw uitdaging is onze zorg.

Blijf op de hoogte van onze werkzaamheden
en projecten met onze nieuwsbrief.

Nieuws

10-04-2023

Vofatec ISO 3834 gecertificeerd!

Lastechniek ontwikkelt zich in hoog tempo.Daarom is gedegen kennis erover onontbeerlijk.

lees meer

23-02-2022

De rol van de praktijkbegeleider bij stages bij Vofatec

Het is belangrijk dat de aankomende vakmensen goed begeleid worden tijdens hun werkperiode bij Vofatec. Zij moeten zich vanaf de eerste werkdag...

lees meer

10-11-2021

Verstand van zaken is zo belangrijk!

Om de kwaliteit te borgen legt Vofatec o.a. de nadruk op kennis en opleidingen en onderhoudt het een warmte band met het Nederlands Instituut voor ...

lees meer
Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV