Kom werken bij Vofatec Procesinstallaties B.V.

Heb je  affiniteit met techniek? Ben je op zoek naar uitdagingen in metaalbewerking en/of procesinstallaties? En wil je werken in een enthousiast team met professionele collega's? Kom dan eens langs bij Vofatec voor een gesprek. We zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en motivatie. We laten je dan onze werkplaats zien en vertellen over onze passie voor procesinstallaties.

Met circa zeventig eigen en ingeleende medewerkers is Vofatec een middelgroot bedrijf met een platte organisatie waar communicatielijnen kort zijn. In ons familiebedrijf is een fijne werksfeer en we hebben professionele medewerkers die zich met passie verdiepen in de processen van uiteenlopende industrieën.

Vofatec Procesinstallatie B.V. is een familiebedrijf dat sinds 1997 bestaat en is gevestigd in Heusden. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van procesinstallaties voor een groot aantal industrieën waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Vofatec biedt een open en prettige werkomgeving waarbij naast kwaliteit en flexibiliteit, ook klantgerichtheid en ontwikkeling voorop staan.

Geïnteresseerd? Kijk bij onze vacatures!

Blijf op de hoogte van onze werkzaamheden
en projecten met onze nieuwsbrief.

Nieuws

10-04-2023

Vofatec ISO 3834 gecertificeerd!

Lastechniek ontwikkelt zich in hoog tempo.Daarom is gedegen kennis erover onontbeerlijk.

lees meer

23-02-2022

De rol van de praktijkbegeleider bij stages bij Vofatec

Het is belangrijk dat de aankomende vakmensen goed begeleid worden tijdens hun werkperiode bij Vofatec. Zij moeten zich vanaf de eerste werkdag...

lees meer

10-11-2021

Verstand van zaken is zo belangrijk!

Om de kwaliteit te borgen legt Vofatec o.a. de nadruk op kennis en opleidingen en onderhoudt het een warmte band met het Nederlands Instituut voor ...

lees meer
Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV