+31 (0)416 66 53 62
heusden@vofatec.com
DOWNLOADS

De toekomstvisie van Vofatec

Vofatec heeft met het team van professionele vakmensen en de goed uitgeruste werkplaats in Heusden een stevige basis. We gaan ons in de toekomst meer richten op het leveren van meerwaarde aan de klant op basis van onze kennis en kwaliteit. Vofatec investeert namelijk continu in kennis en kwaliteit. 

Kennis en middelen

Vofatec onderscheidt zich door uitgebreide kennis van de lastechniek. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring in vrijwel alle andere metaalbewerkingen. Vofatec beschikt over de nieuwste high-end lasapparatuur en blijft ook in de toekomst investeren in de beste apparatuur om kwalitatief hoogwaardige procesinstallaties op te leveren. Ook zal AutoCAD® Plant 3D een steeds prominentere rol in nemen bij de fabricage van procesinstallaties. 
Kennis is een belangrijke drijfveer in de fabricage van procesinstallaties. Daarom wordt ook in de toekomst geïnvesteerd in personeel en up-to-date kennis. 

Partnerschap is de toekomst

Vofatec wil graag uw partner zijn in projecten voor nu en in de toekomst. Samenwerken in een project, goed naar elkaar luisteren en wensen en behoeften inventariseren staan op onze prioriteitenlijst. 

Met een scala aan mogelijkheden in de markt, gecombineerd met onze specialisaties, zien wij de toekomst zonnig tegemoet. We zijn ervan overtuigd dat kwaliteit altijd overwint. Daarom staan wij voor kwaliteit. Voor nu en in de toekomst! 

Blijf op de hoogte van onze werkzaamheden
en projecten met onze nieuwsbrief.

Nieuws

12-01-2021

Vofatec bouwt mee aan de waterstofeconomie

Waterstof (H2) wordt in vele industrieën toegepast. Zowel in gas- als vloeibare vorm. Het is met name belangrijk voor de...

lees meer

11-01-2021

ISO 3834 certificatie in aantocht

Lastechniek ontwikkelt zich in hoog tempo.Daarom is gedegen kennis erover onontbeerlijk.

lees meer

09-01-2021

Vofatec in een nieuw jasje

Recent heeft Vofatec zijn personeel geheel in nieuwe kleding gestoken.

Dit is natuurlijk erg prettig voor de werknemers van Vofatec.

lees meer
Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2021 Vofatec Procesinstallaties BV