Vofatec Procesinstallaties B.V.
Uw partner voor modificaties

Vofatec is niet alleen gespecialiseerd in nieuwbouw-projecten, maar ook voor modificaties draaien we ons hand niet om. Of het nu gaat om het aanpassen of uitbreiden van uw bestaande installatie, een optimalisatie van uw procesinstallatie of het verplaatsen van een productielijn, Vofatec voert het met alle plezier voor u uit. Van engineering en installatie tot oplevering en onderhoud, mono- of multidisciplinair, groot of klein. Vofatec is uw partner!

Visualisatie

Wij kunnen uw huidige installatie scannen en deze in een 3-dimensionale tekening aanvullen met de leidingen, vaten en appendages van de geplande modificatie. Hiervoor maken wij gebruik van AutoCAD® Plant 3D. Daarmee is al vanaf het begin een goed inzicht te geven in uw toekomstige installatie. Het programma geeft samen met het ontwerpen en uitvoeren van sterkteberekeningen, invulling aan onze engineering. 

De Vofatec aanpak

De Vofatec-aanpak kenmerkt zich door persoonlijk contact, korte communicatielijnen en het centraal stellen van u als de klant. Wij begrijpen als geen ander dat uw proces leidend is. Voor u is het belangrijk dat u zo weinig mogelijk down-time van uw procesinstallatie heeft. Vofatec houdt hier rekening mee en past zich aan uw planning aan. Zo kunnen we tijdens een stop van uw draaiende lijn bijvoorbeeld alvast flensparen inbouwen of een T-stuk inlassen zodat via deze omsluitingen uw installatie in een zo kort mogelijke tijd kan worden overgezet. Overigens is een stop van uw productie ook een goed moment om te inventariseren welke punten er in uw proces geoptimaliseerd kunnen worden. Onze mensen hebben veel ervaring met het optimaliseren van processen en installaties. Als het mogelijk is voeren we zoveel mogelijk werk uit in onze goed geëquipeerde werkplaats om het aantal lassen op locatie zoveel mogelijk te beperken. Dit is beter voor het borgen van de kwaliteit en het bespaart veel tijd. Tijd die u kunt besteden aan uw productie.

Onze organisatie

Vofatec is een familiebedrijf en heeft een platte organisatie met korte communicatielijnen, dat is wel zo gemakkelijk. Onze ervaren projectleiders en meewerkend voormannen zijn op de hoogte van alle ins en outs van uw project en zijn uw vaste aanspreekpunt tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Onze monteurs zijn allround en gecertificeerd. Vofatec is VCA** gecertificeerd want we vinden veilig en schoon werken van groot belang.

Meer informatie over modificatie?
Neem contact met ons op!

Onze recente projecten

Waterbehandeling Skid

Deze skid is gemaakt voor een maritieme toepassing. De installatie is geschikt voor het... lees meer

Vruchtensap overslag

De werkzaamheden voor deze vruchtensapoverslag beslaat o.a. een leidingbrug en het complete ... lees meer

Wilt u weten wat Vofatec voor ú kan
betekenen? Neem contact met ons op:

 

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV