Ben jij gemotiveerd en op zoek naar een leerbaan?

Ben je bezig met een opleiding in de metaal en volg je de studie op niveau VMBO of MBO BBL niveau 1, 2 of 3 van het ROC? Ben je gemotiveerd om te werken in de metaal en op zoek naar een leerbaan? Kom dan eens praten bij Vofatec Procesinstallaties B.V. in Heusden. Wij willen je graag ontmoeten en onze liefde voor metaal en metaalbewerkingen met je delen.

Vofatec

Vofatec is een familiebedrijf en gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, fabriceren en installeren van procesinstallaties. We werken zowel in onze werkplaats in Heusden als bij de klant op locatie. Vofatec maakt allerlei installaties, variërend van gassysteemunits tot installaties voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Zoals je ziet zijn we van veel markten thuis en hebben we gevarieerd werk te bieden.

Veel leren

Bij Vofatec krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen met begeleiding van onze ervaren leermeester. Voor de installaties die we maken wordt veel met roestvast staal gewerkt en worden allerlei bewerkingstechnieken ingezet zoals lassen, buigen, zagen en boren. We kunnen je veel van het metaalvak laten zien en leren. In een fijne werksfeer en met ervaren vakmensen om je heen kun je bij ons veel leren en praktische ervaring op doen.

Onze leerbanen staan vermeld op Leerbanenmarkt.nl

Heb je interesse in een leerbaan bij ons?
Laat het ons weten en kom op gesprek.

Onze recente projecten

Waterbehandeling Skid

Deze skid is gemaakt voor een maritieme toepassing. De installatie is geschikt voor het... lees meer

Vruchtensap overslag

De werkzaamheden voor deze vruchtensapoverslag beslaat o.a. een leidingbrug en het complete ... lees meer

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan
betekenen? Neem contact met ons op: 

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV