Vofatec verwelkomt zij-instromers

Steeds meer mensen maken bewuste keuzes tijdens hun loopbaan en wisselen werkgevers en werkomgevingen af om eens iets anders te proberen. Een goede ontwikkeling waar elke sector van kan profiteren. Vofatec Procesinstallaties B.V. geeft zij-instromers graag de kans de mooie kanten van de metaalbewerking te leren kennen.

Geen praktijervaring? Geen probleem!

Het ontbreken van praktijkervaring en de juiste kennis is geen probleem. Bij Vofatec vinden we belangrijk dat je de juiste instelling hebt, zin hebt om in de metaal te werken en de ambitie hebt om je te ontwikkelen. Zij-instromers kunnen al werkend de juiste vaardigheden opdoen en binnen ons bedrijf groeien.

Vofatec biedt goede arbeidsomstandigheden

Vofatec biedt zij-instromers goede arbeidsomstandigheden, een goede honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden maar ook een afwisselende werkomgeving, waardering en mogelijkheden tot ontwikkeling. Bij gebleken geschiktheid verzorgt Vofatec de nodige opleidingen en cursussen zodat je je als een vis in het water gaat voelen in de techniek.

Een carrièreswitch vergt moed en doorzettingsvermogen. Mocht je interesse hebben in een baan bij Vofatec, kom dan eens vrijblijvend met ons praten zodat je je een goed beeld kan vormen wat het werken in de metaalbewerking inhoudt.

Heb je interesse?
Laat het ons weten en kom op gesprek.

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV