Vofatec Procesinstallaties B.V.
Uw partner voor vakkundig onderhoud

Het is belangrijk dat u uw procesinstallatie regelmatig laat onderhouden zodat deze optimaal presteert. Wij kunnen u hierin ontzorgen zodat u zich bezig kunt houden met uw kernactiviteiten. Onze jarenlange ervaring in de nieuwbouw, modificaties en onderhoud van procesinstallaties dragen hieraan bij. Omdat geen fabriek of installatie hetzelfde is, zoeken we in overleg met u altijd naar een oplossing op maat. Zo kunnen wij  er samen aan werken om uw installatie veilig en in goede conditie te houden.

Onderhoud

Wat ons betreft houdt het niet op bij het opleveren van uw procesinstallatie. Om de continuïteit van uw fabriek te garanderen is regelmatig onderhoud van groot belang. Wij kunnen de onderhoudswerkzaamheden aan uw installatie verzorgen op basis van een onderhoudscontract of op regiebasis.

Onze organisatie

Vofatec is een familiebedrijf en heeft een platte organisatie met korte communicatielijnen waardoor de communicatie heel makkelijk verloopt.

Ons serviceteam bestaat uit ervaren professionals die veel kennis hebben van procesinstallaties. Ook hebben we een goed uitgeruste werkplaats waar onderdelen of componenten in een schone en veilige productieruimte worden voorbereid. Onze allround monteurs zijn gecertificeerd. Vofatec is een VCA** gecertificeerd bedrijf want we vinden veilig en schoon werken van groot belang. Immers, we werken in een productie-omgeving die vraagt om voorzichtigheid en alertheid.

Geïnteresseerd in vakkundig onderhoud voor uw installatie?
Wij staan u graag te woord!

Onze recente projecten

Waterbehandeling Skid

Deze skid is gemaakt voor een maritieme toepassing. De installatie is geschikt voor het... lees meer

Vruchtensap overslag

De werkzaamheden voor deze vruchtensapoverslag beslaat o.a. een leidingbrug en het complete ... lees meer

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan
betekenen? Neem contact met ons op: 

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV